
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g) froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 56.2 kcal / 235.3 kJ
- Białko
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 141.1 mg