Fettuccine tricolores à la norma

Fettuccine tricolores à la norma

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les fettuccine
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    600 g
  • d'épinards frais
    70 g
  • œufs
    4
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de jus de tomate
    100 g
  • de concentré de tomate
    15 g
  • de paprika
    1 c. à soupe
La sauce tomate
  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • aubergine en dés de 2 cm
    1
  • de passata de tomate
    350 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • feuille de laurier
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • feuilles de basilic frais ciselées
    quelques
  • billes de mozzarella coupées en deux
    10

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 498 kcal / 2083 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...