Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pane, a pezzi
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (3 cm)
- 180 g di filetti di sgombro sott'olio, ben sgocciolati
- 2 tuorli (circa 30 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 241 kJ / 58 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 0.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Mini burger di salmone
1hod. 30min
Rotolo di frittata
45min
Crema di patate, lattuga e riso
Brak ocen
Ragù di carne e verdurine
30min
Tortini di patate e salmone
40min
Lenticchie con riso e mela
2h 35 min
Il mio 1° pane
3hod. 15min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1hod. 30min