Crocchette di sgombro e patate

Crocchette di sgombro e patate

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pezzi

Składniki

  • 30 g di pane a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 400 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (3 cm)
  • 180 g di filetti di sgombro sott'olio ben sgocciolati
  • 2 tuorli (circa 30 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 0.3 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 241 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...