Tortini di patate e salmone

Tortini di patate e salmone

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
15 pezzi

Składniki

  • 20 g di mais tostato non salato
  • 400 g di acqua
  • 250 - 300 g di patate con la buccia
  • 50 g di cipollotto
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 15 g di burro
  • 100 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische a cubetti
  • 2 triangoli di formaggio fuso (tipo formaggini)
  • 50 g di pomodoro pelato e a tocchetti
  • 50 g di cetriolo sbucciato e a tocchetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 39.6 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 245.4 kJ / 58.7 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...