Ricotta gnocchi alla sorrentina

Ricotta gnocchi alla sorrentina

4.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • brown onion
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • tomato passata
    600 g
  • sugar
    1 ½ tsp
  • sea salt
    1 ½ - 1 tsp
  • fresh basil leaves, plus extra to garnish
    8
  • water
    1700 g
  • gnocchi (see Tip)
    900 g
  • Parmesan cheese grated
    4 tbsp
  • mozzarella torn
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 957.8 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1577.1 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...