Poitrine de Boeuf

Poitrine de Boeuf

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • poitrine de boeuf
    2270 g
  • sel pour l'assaisonnement
  • poivre noir moulu pour l'assaisonnement
  • huile végétale
    2 c. à soupe
  • carotte (environ 113 g), coupée en morceaux (5 cm/2 in.)
    1
  • branche de céleri (environ 113 g), coupé en morceaux (5 cm/2 in.)
    1
  • oignon (environ 340 g), coupée en morceaux
    1
  • fond de bœuf en pâte
    2 c. à thé
  • cassonade
    60 g
  • vinaigre balsamique
    60 g
    60 g vinaigre de vin rouge
  • concentré de tomate
    45 g
  • de sauce tamari
    30 g
  • de paprika en poudre
    1 c. à thé
  • sauce Worcestershire
    15 g
  • ail en poudre
    1 c. à thé
  • piment séché en flocons
    ¼ c. à thé
  • eau divisé
    790 g
  • fond de bœuf
    2 c. à thé
  • persil frais pour garnir

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 665 kcal / 2782 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 696 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...