
Urządzenia i Akcesoria
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de lentilles sèches noires (beluga)250 g
-
d'eau750 g
-
de sel½ c. à café
-
de chou rouge en morceaux de la taille de la goulotte250 g
-
de chou vert en morceaux de la taille de la goulotte250 g
-
d'échalotes30 g
-
tomates séchées2
-
de lardons fumés150 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
du sel
-
du poivre moulu
-
persil frais ciselé, pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
468.4 kcal /
1959.8 kJ
Białko
24.9 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
12.6 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
584.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour des lentilles
15 Przepisów
Francja
Francja