Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons

Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de lentilles sèches noires (beluga)
    250 g
  • d'eau
    750 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de chou rouge en morceaux de la taille de la goulotte
    250 g
  • de chou vert en morceaux de la taille de la goulotte
    250 g
  • d'échalotes
    30 g
  • tomates séchées
    2
  • de lardons fumés
    150 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • persil frais ciselé, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468.4 kcal / 1959.8 kJ
Białko 24.9 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 584.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...