
Wersje kompatybilne
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carotte et oignon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carottes non épluchées
- 2 bulbes de fenouil dont 1 en tranches fines et 1 en morceaux (3 cm)
- 2 oignons coupés en deux
- 15 g de coriandre fraîche effeuillée
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à café de sel
- 2 c. à café de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 2 branches de thym frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 141.6 kcal / 592.4 kJ
- Białko
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Sód
- 1879.3 mg