Urządzenia i Akcesoria
Tamarind whiskey Sour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 glasses
Składniki
Spiced syrup
-
water250 g
-
sugar250 g
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
whole cloves2
-
grated nutmeg2 pinches
-
orange peel no white pith (4 x 1 cm strips)6 pieces
Cocktail
-
tamarind paste80 g
-
ice cubes plus extra serve100 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
whiskey160 g
-
dehydrated orange slices (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
3.6 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
499 kJ /
118.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Pistachio 'crème brûlée'
3 godz. 20 min
Pad Thai
1 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
High protein peanut banana shake
5 min
Mango sago pudding
35 min