Urządzenia i Akcesoria
Sambal Kangkung
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
261.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
380.6 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Char Kway Teow
25 min
Ayam Masak Kicap
40 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Stir Fried French Beans
15 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min