Urządzenia i Akcesoria
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.6 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min