Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1205.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chilli with rice
50min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Indonesian white spice paste
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chocolate lava pudding
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min