
Urządzenia i Akcesoria
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
481.4 kcal /
2014.3 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1205.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Meat feast pizza
Keine Bewertungen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Creamy potato mash
30 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
No fail mash potato
20 Min