Urządzenia i Akcesoria
Madurese chicken satay
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken Satay
-
skinless, boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)800 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
kecap manis80 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
roasted unsalted peanuts120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
curly red chilli cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
kecap manis35 g
-
white sugar10 g
-
makrut lime leaves cut in thin slices5 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
kecap manis to serve
-
freshly squeezed lime juice to serve
-
fried shallots to serve30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2404.7 mg
Białko
50.2 g
Kalorie
2539.4 kJ /
606.9 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Singapore Laksa
55min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Char siu pork bao
2h 10min