Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken Satay
- 800 g skinless, boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 80 g kecap manis
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g roasted unsalted peanuts
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g curly red chilli, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 35 g kecap manis
- 10 g white sugar
- 5 g makrut lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- kecap manis, to serve
- freshly squeezed lime juice, to serve
- 30 g fried shallots, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Białko
- 50.2 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 2404.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krispy fried chicken
25 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Lamb tikka with spicy eggplant
Brak ocen
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Chilli with corn bread
50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min