Shredded Lamb ragù
TM6

Shredded Lamb ragù

4.9 (20 ocen)

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 200 g brown onion, cut into wedges
  • 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 150 g pancetta, cut into small pieces
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • 2 dried bay leaves
  • 200 g dry red wine
  • 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g tomato paste
  • 300 g tomato passata
  • 1 - 2 pinches white sugar
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • grated Parmesan cheese, to serve
  • cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2344.8 kJ / 560.4 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
42.6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
2.8 g
Sód
284 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy