Salade bulgare chopska

Salade bulgare chopska

5.0 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon rouge coupés en deux
    70 g
  • poivron vert en quartiers
    1
  • poivron rouge en quartiers
    1
  • concombre pelés, coupés en quatre dans le sens de la longueur
    1
  • de persil plat frais
    4 brins
  • de feta
    100 g
  • tomates en cubes (3 cm)
    2
  • de poivron rouge grillé, en conserve en morceaux (3 cm)
    100 g
  • d'olives kalamata dénoyautées
    100 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de vinaigre
    4 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272.6 kcal / 1140.5 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 713.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...