
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de flocons d'avoine
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes émietté
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates cerise coupées en deux
- 75 g de mozzarella en billes
- 10 g de feuilles de basilic frais hachées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 251.8 kcal / 1053.3 kJ
- Białko
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Sód
- 127.6 mg