
Urządzenia i Akcesoria
Porridge salé aux tomates et au basilic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de flocons d'avoine150 g
-
d'eau600 g
-
cube de bouillon de légumes émietté1
-
de beurre10 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de tomates cerise coupées en deux200 g
-
de mozzarella en billes75 g
-
de feuilles de basilic frais hachées10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
251.8 kcal /
1053.3 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
127.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Porridges du matin
9 Przepisów
Francja
Francja