Porridge salé aux tomates et au basilic

Porridge salé aux tomates et au basilic

3.9 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de flocons d'avoine
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 10 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 200 g de tomates cerise coupées en deux
  • 75 g de mozzarella en billes
  • 10 g de feuilles de basilic frais hachées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 127.6 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 1053.3 kJ / 251.8 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...