Porridge salé aux tomates et au basilic

Porridge salé aux tomates et au basilic

3.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de flocons d'avoine
    150 g
  • d'eau
    600 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de beurre
    10 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    200 g
  • de mozzarella en billes
    75 g
  • de feuilles de basilic frais hachées
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251.8 kcal / 1053.3 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 27.3 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 127.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...