Porridge salé aux tomates et au basilic
TM6

Porridge salé aux tomates et au basilic

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g de flocons d'avoine
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes, émietté
  • 10 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 200 g de tomates cerise, coupées en deux
  • 75 g de mozzarella en billes
  • 10 g de feuilles de basilic frais, hachées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1053.3 kJ / 251.8 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
27.3 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
4.6 g
Sód
127.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy