Bowl de quinoa et champignons marinés

Bowl de quinoa et champignons marinés

4.5 23 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de quinoa
  • 60 g d'huile d'olive
  • 30 g de vinaigre de riz
  • 80 g de sauce de soja
  • 40 g d'huile de sésame
  • 2 c. à café de graines de sésame grillées
  • 250 g de champignons de Paris frais émincés
  • 220 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
  • 130 g de carotte coupée en rondelles (1-2 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 750 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • ½ - 1 oignon rouge
  • 150 g de concombre
  • 100 g de pointes d'asperge verte blanchies et égouttées
  • 12 tomates cerise
  • 160 g de grains de maïs doux en conserve
  • 120 - 150 g de pousses d'épinards frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1541.8 mg
Białko 19 g
Kalorie 2662 kJ / 636.3 kcal
Tłuszcz 31.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 74.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...