Bowl de quinoa et champignons marinés

Bowl de quinoa et champignons marinés

4.4 20 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de quinoa
    300 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de vinaigre de riz
    30 g
  • de sauce de soja
    80 g
  • d'huile de sésame
    40 g
  • de graines de sésame grillées
    2 c. à café
  • de champignons de Paris frais émincés
    250 g
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers
    220 g
  • de carotte coupée en rondelles (1-2 cm)
    130 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'eau
    750 g
  • de sel
    1 c. à café
  • oignon rouge
    ½ - 1
  • de concombre
    150 g
  • de pointes d'asperge verte blanchies et égouttées
    100 g
  • tomates cerise
    12
  • de grains de maïs doux en conserve
    160 g
  • de pousses d'épinards frais
    120 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 636.3 kcal / 2662 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 74.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1541.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...