Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de flocons d'avoine
- 60 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 4 œufs, lavés
- 2 avocats
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- feuilles de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 291.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Porridge d'été aux pêches
40 min
Smoothie vert
5 min
Poivrons farcis sans gluten
25 min
Lassi au concombre
5 min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 Min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30 min
Crookie chocolat et praliné
16 Std.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1j
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
10 min
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20 min
Crème dessert au gianduja
4h 15 min