Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
TM6

Porridge salé à l'avocat et à l'œuf

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 120 g de flocons d'avoine
  • 60 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 900 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes, émietté
  • 4 œufs, lavés
  • 2 avocats
  • 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
  • 2 - 3 pincées de poivre moulu
  • feuilles de persil frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1696.5 kJ / 405.5 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
29.4 g
Tłuszcz
25.3 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
10 g
Sód
291.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy