
Urządzenia i Akcesoria
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de flocons d'avoine120 g
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)60 g
-
d'eau900 g
-
cube de bouillon de légumes émietté1
-
œufs lavés4
-
avocats2
-
de jus de citron fraîchement pressé1 c. à café
-
de poivre moulu2 - 3 pincées
-
feuilles de persil frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405.5 kcal /
1696.5 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
29.4 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
291.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Porridges du matin
9 Przepisów
Francja
Francja