Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g de frijoles negros guisados Goya® (reserve el caldo de cocción)
- 1 diente de ajo
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de comino molido
- 20 g de quinoa en grano
- ¼ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 413 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25min
Café ruso blanco
10min
Sopa de tomate con aguacate
1 godz. 15 min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1 godz.
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Trucha con crema bretona y chips de verduras Al vacío TM6
Keine Bewertungen
Tarta de nueces pacanas
Keine Bewertungen
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45 min
Poke bol de salmón, aguacate y alga nori
30 min
Ramen coreano con tofu
8 Std. 50 Min