![Sopa de frijol con quinoa Sopa de frijol con quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dbe1dd79-6afb-45f7-9654-08ddc5011002/Derivates/3b86611e-173f-4ed3-801a-6a4672956a46.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g de frijoles negros guisados Goya® (reserve el caldo de cocción)
- 1 diente de ajo
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de comino molido
- 20 g de quinoa en grano
- ¼ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 413 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boloñesa de avellanas
35min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1sa
Arroz huérfano (Nuevo León)
1sa
Sopa de judías blancas con verduras
15 dk
Guiso de lentejas y champiñones
45min
Sopa de tomate con aguacate
1sa 15 dk
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Crema de kale
50min
Ramen coreano con tofu
8 godz. 50 min
Sopa de cebada con verduras
55 dk
Sopa de coliflor con pollo
40min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 dk