Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pepino, pelado, sin semillas y en trozos
- 40 g de apio
- 1 diente de ajo
- 20 g de hierba buena, sólo las hojas
- 30 g de vinagre de arroz
- 1 cucharada de sal gruesa
- 500 g de agua
- aceite de oliva extra virgen, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 101 kJ / 24 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de cebolla
1h 10min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Sopa fría de aguacate
5 min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 min
Gazpacho
5 min
Sopa fría de betabel y yogur
30 min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1 godz. 15 min
Gazpacho con fresas
10min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5 min
Crema fría de aguacate
10min