Urządzenia i Akcesoria
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
400 - 500 g de champiñones en cuartos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
8 mg
Białko
3 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15 min
Escalopas de pavo al vapor
25 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15 min
Huevos duros
35 min