![Crema de coliflor y bacalao con verduras Crema de coliflor y bacalao con verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AEF2FD1-73D0-4851-A5E8-1433DEE7A8EC/Derivates/61ABFDA4-AD5C-44AD-9FDE-F2C86B7EE990.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bacalao con verduras
- 750 g de bacalao desalado
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 500 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 300 g de cebolla, en rodajas
- 120 g de pimiento verde, en tiras
- 120 g de pimiento rojo, en tiras
- 35 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
Crema de coliflor
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 150 g de cebolla
- 200 g de poro, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de coliflor, en floretes
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1499 kJ / 357 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de calabacita
25min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Crema de coliflor con piñones
40min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de verduras y frijoles
15min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Sopa de lentejas con plátano
1 godz. 25 min
Crema de verduras
35min
Sopa fría de coliflor
5h