Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
lub 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 670 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de berenjena asada
40min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Baba ganoush
40min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Taboule de coliflor
15 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1h 20min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Okras con tomate (Argelia)
30min