![Sartén con pisto de verduras de verano Sartén con pisto de verduras de verano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfed712e-d7de-4499-9943-8b92419d9340/Derivates/08fc25ea-18e5-4ce6-b174-47878b3e1e3f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 300 g de cebada inflada
- 40 g de cebolla cambray, en trozos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite vegetal
- 70 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 130 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 15.8 g
- Sód
- 911 mg
Alternatywne przepisy
Lentejas estofadas
9h
Hojaldre de flor de calabaza
45min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40min
Coliflor gratinada
55min
Ensalada de brócoli, pimiento y manzana
5min
Champiñones al ajillo
15min
Yaki udon al estilo japonés
30min
Macarrones boloñesa
40min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45min
Lasaña vegetariana
1h
Champiñones salteados al ajillo
25min