Sartén con pisto de verduras de verano

Sartén con pisto de verduras de verano

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 1200 g de agua
  • 1 ½ cdita de sal
  • 300 g de cebada inflada
  • 40 g de cebolla cambray en trozos
  • 5 hojas de albahaca frescas
  • 40 g de aceite vegetal
  • 70 g de zanahoria en cubos (1 cm)
  • 100 g de pimiento rojo en cubos (1 cm)
  • 100 g de calabacita en cubos (1 cm)
  • 130 g de berenjena en cubos (1 cm)
  • 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 30 g de piñones
  • 1 - 2 pizcas de tomillo seco (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 911 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1820 kJ / 435 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 15.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 62.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...