Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 320 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 125 g de beurre mou, et un peu pour la plaque
- 4 c. à café de colorant alimentaire rouge
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 130 g de sucre roux
- 100 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3224.9 kJ / 770.8 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 110.5 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 162.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre à la framboise
5 Min
Fraisier
15h
Napolitain
4óra 20p
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3u. 35min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Tarte chocolat-cacahuète
1 Std. 30 Min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Brioche feuilletée
5 Std.
Cookies américains
30 Min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min