
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
L'insert à la framboise (la veille)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 230 g de framboises surgelées
- 170 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
La génoise
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 120 g sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
La mousse au chocolat blanc
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 225 g de crème liquide entière
- 105 g de lait entier
- 195 g de chocolat blanc coupé en morceaux
Le miroir framboise (le jour même)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 270 g de framboises surgelées
- 55 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 538.3 kcal / 2252.4 kJ
- Białko
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 31.2 g
- Węglowodany
- 56 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Sód
- 113.4 mg