Bûchette framboise et chocolat blanc

Bûchette framboise et chocolat blanc

4.4 11 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 16 godz.
8 portions

Składniki

L'insert à la framboise (la veille)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
    3
  • de framboises surgelées
    230 g
  • de crème liquide 35% m.g. bien froide
    170 g
La génoise
  • œufs moyens (53-63 g)
    4
  • sucre en poudre
    120 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de poudre d'amande
    20 g
  • de sel
    1 pincée
La mousse au chocolat blanc
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
    4
  • de crème liquide entière
    225 g
  • de lait entier
    105 g
  • de chocolat blanc coupé en morceaux
    195 g
Le miroir framboise (le jour même)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
    4
  • de framboises surgelées
    270 g
  • de sucre en poudre
    55 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538.3 kcal / 2252.4 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 17.3 g
Sód 113.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...