Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc

Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc

3.7 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 pièces

Składniki

La ganache
  • de chocolat blanc cassé en morceaux
    200 g
  • de crème liquide
    280 g
Les biscuits
  • de chocolat noir cassé en morceaux
    75 g
  • de beurre en dés
    125 g
  • de sucre en poudre
    65 g
  • de sel
    1 pincée
  • de cacao en poudre non sucré
    2 c. à soupe
  • de farine de blé pour le plan de travail
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 175 kcal / 731 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...