Bouchées aux pommes et aux noix

Bouchées aux pommes et aux noix

3.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
14 pièces

Składniki

  • 50 g de noix décortiquées
  • 50 g de dattes medjool dénoyautées
  • 200 g de fromage blanc nature
  • 50 g d'huile de tournesol
  • 55 g de sucre de dattes
    55 g de sucre de canne
  • 1 pincée de sel
  • 280 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 200 g de pommes coupées en deux
  • 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé
  • 50 g de crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 89.7 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 759.3 kJ / 181.5 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 25.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...