Pregado com batatinha nova, ervilhas de quebrar e espargos a vapor

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses

Składniki

Molho
  • azeite
    80 g
  • ovos
    2
  • água
    1040 g
  • chalota
    40 g
  • vinagre de arroz
    40 g
    40 g vinagre de sidra
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Pregado com alperce e espargos
  • Azeite q.b. p/ untar
  • pregado (1500 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • molho de soja light
    30 g
  • açúcar mascavado claro
    25 g
  • vinagre de arroz
    30 g
    30 g vinagre de sidra
  • espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
    200 g
  • ervilha de quebrar
    300 g
  • água
    500 g
  • azeite
    10 g
  • batatinha nova s/ casca
    800 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 doses

Sód 6472.2 mg
Białko 83.7 g
Kalorie 6275.4 kJ / 1499.9 kcal
Tłuszcz 97.5 g
Błonnik 11.8 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Węglowodany 74.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...