
Urządzenia i Akcesoria
Papas de aveia com abacate e ovo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
flocos de aveia120 g
-
queijo parmesão cortado em pedaços60 g
-
ovos4
-
água1500 g
-
caldo de legumes½ c. chá de
-
abacates2
-
sumo de limão1 c. chá de
-
pimenta preta2 - 3 pitadas de
-
salsa só as folhas1 pé de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
406.2 kcal /
1699.5 kJ
Białko
18.6 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
29.6 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
298 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Papas de aveia
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia