
Urządzenia i Akcesoria
Crepes de tapioca e espinafres sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 unidades
Składniki
-
ovos3
-
folhas de espinafres baby60 g
-
tapioca hidratada (4 c. de sopa aprox.)60 g
-
iogurte grego6 c. sopa de
-
Fruta fresca cortada em cubos q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
124.5 kcal /
521 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
73.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outono
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia