Crepes de tapioca e espinafres sem glúten

Crepes de tapioca e espinafres sem glúten

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 unidades

Składniki

  • ovos
    3
  • folhas de espinafres baby
    60 g
  • tapioca hidratada (4 c. de sopa aprox.)
    60 g
  • iogurte grego
    6 c. sopa de
  • Fruta fresca cortada em cubos q.b. p/ servir

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 124.5 kcal / 521 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 73.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...