鹽滷豆腐

鹽滷豆腐

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1200 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 179.5 kcal / 750.3 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 16.4 g
Błonnik 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...