Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
溫泉蛋
- 1800 克 水
- 2 顆 蛋
-
冰塊水
lub 冷水
冷烏龍
- 400 克 烏龍麵
- 1 根 蔥 ,切蔥花
- 1 - 2 大匙 鰹魚風味露
- 海苔 絲,少許 (opcjonalnie)
- 140 克 明太子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1692.7 kJ / 405 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 60.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 32693.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 4026 mg