
Urządzenia i Akcesoria
明太子溫泉蛋冷烏龍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
溫泉蛋
-
水1800 克
-
蛋2 顆
-
冰塊水
冷烏龍
-
烏龍麵400 克
-
蔥 ,切蔥花1 根
-
鰹魚風味露1 - 2 大匙
-
海苔 (opcjonalnie) 絲,少許
-
明太子140 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
405 kcal /
1692.7 kJ
Białko
22.6 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
60.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
32693.5 g
Sód
4026 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan