Urządzenia i Akcesoria
Rueben sandwich sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2701.9 mg
Białko
13 g
Kalorie
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Tłuszcz
174.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
28.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Pizza sauce
30 min
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Korean marinade
40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Fondant au chocolate
50 min