Urządzenia i Akcesoria
Rueben sandwich sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2701.9 mg
Białko
13 g
Kalorie
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Tłuszcz
174.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
28.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Breakfast burritos
45 Min
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min