Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and avocado eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 88 godz.
3 portions
Składniki
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
755.9 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1222.1 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Mushroom quinotto
30 min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 godz. 30 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Keto lemon curd
10 min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 min