Beetroot and avocado eggs
TM6 TM5 TM31

Beetroot and avocado eggs

4.2 (21 ocen)

Składniki

  • 600 g water
  • 6 eggs
  • 100 g beetroot, cut into pieces
  • 110 g apple cider vinegar
  • 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • ¾ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 avocado, flesh only
  • 1 tbsp sour cream
  • 10 - 12 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • fresh chervil, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1222.1 kJ / 291 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
21.8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
7 g
Sód
755.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy