Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil10 sprigs
-
pork shoulder, boneless2000 g
-
red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)250 g
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
apple juice300 g
-
dried bay leaves2
-
cloves2
-
olive oil30 g
-
mustard2 tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (3 cm)500 g
-
onion quartered80 g
-
garlic clove1
-
fresh chilli deseeded if desired, thinly sliced10 g
-
apples diced (1 cm)200 g
-
ground ginger¼ tsp
-
brown sugar80 g
-
apple balsamic vinegar25 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
dried apricots quartered80 g
-
liquid vegetable stock300 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1000 g
-
broccoli florets400 g
-
100 g coconut milkcoconut cream100 g
-
red wine Malaga or Pedro Ximenez250 g
-
orange juice, freshly squeezed2 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
double cream50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.6 mg
Białko
65.6 g
Kalorie
5474.8 kJ /
1308.5 kcal
Tłuszcz
73.1 g
Błonnik
13.9 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
91.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Fruity Pulled Pork
9 godz. 10 min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.