Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
cider vinegar30 g
-
runny honey30 g
-
wholegrain mustard15 g
-
olive oil10 g
-
pork chops boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)4
Pork Chops
-
onion thinly sliced (5 mm)1
-
eating apples cored, each cut into 6-8 wedges2
-
fresh sage leaves15
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cider70 g
Butternut Squash Purée
-
butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)1
-
skimmed milk50 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
2087 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min