Wersje kompatybilne
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min