Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
lub balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 938.1 mg
Alternatywne przepisy
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 Std. 20 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Gluten-free Christmas Cake
732hod. 30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min