Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
lub balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 938.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Kimchi
51h
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Vegetable and Almond Soup
45 min