Layered Chicken Dinner

Layered Chicken Dinner

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Chicken
  • uncooked, whole chicken (1.2 - 1.4 kg)
    1
  • lemon flesh only (reserving thin peelings of skin)
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • paprika
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 Tbsp
Pumpkin Soup
  • leeks trimmed and cut into quarters
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • butternut squash deseeded, peeled and cut in pieces (5 cm)
    700 g
  • water
    950 g
  • potatoes small, (approx. 5), skins on, cut in eighths
    230 g
  • carrots (approx. 2), cut in pieces (2-3 cm)
    170 g
Gravy
  • olive oil
    1 Tbsp
  • banana shallots (approx. 8), halved
    300 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
    2 sprigs
  • chicken stock paste (see tips), to taste
    1 - 2 tsp
    1 - 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste
  • water
    250 g
  • red wine
    120 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • broccoli cut in large florets
    100 g
  • fresh green beans trimmed
    20

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 2110 kJ / 502 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...