Urządzenia i Akcesoria
Layered Chicken Dinner
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
uncooked, whole chicken (1.2 - 1.4 kg)1
-
lemon flesh only (reserving thin peelings of skin)1
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt1 Tbsp
Pumpkin Soup
-
leeks trimmed and cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
butternut squash deseeded, peeled and cut in pieces (5 cm)700 g
-
water950 g
-
potatoes small, (approx. 5), skins on, cut in eighths230 g
-
carrots (approx. 2), cut in pieces (2-3 cm)170 g
Gravy
-
olive oil1 Tbsp
-
banana shallots (approx. 8), halved300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only2 sprigs
-
1 - 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to tastechicken stock paste (see tips), to taste1 - 2 tsp
-
water250 g
-
red wine120 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
broccoli cut in large florets100 g
-
fresh green beans trimmed20
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2110 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Lamb Korma
4 godz.
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Honeyed Chicken
25 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min