Curry de poulet à la japonaise

Curry de poulet à la japonaise

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    30 g
  • d'oignons en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de filets de poitrine de poulet en morceaux (2-3 cm)
    400 g
  • de pommes de terre en morceaux (2-3 cm)
    200 g
  • de carottes tranchées (1 cm)
    100 g
  • de tomates en morceaux (2-3 cm)
    150 g
  • d'eau
    500 g
  • de roux de curry japonais instantané en cube
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1393 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 9.79 g
Węglowodany 29.2 g
Błonnik 11.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...