
Urządzenia i Akcesoria
Curry de poulet à la japonaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
de beurre30 g
-
d'oignons en morceaux (2-3 cm)100 g
-
de filets de poitrine de poulet en morceaux (2-3 cm)400 g
-
de pommes de terre en morceaux (2-3 cm)200 g
-
de carottes tranchées (1 cm)100 g
-
de tomates en morceaux (2-3 cm)150 g
-
d'eau500 g
-
de roux de curry japonais instantané en cube100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
333 kcal /
1393 kJ
Białko
30.8 g
Tłuszcz
9.79 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
11.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Voyage en Asie
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria