Quiche lorraine, façon baguette

Quiche lorraine, façon baguette

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 pièces

Składniki

  • œufs
    3
  • de lait
    60 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    2 pincées
  • de poireaux détaillés en tronçons (2 cm)
    100 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • de gruyère en morceaux (2 cm)
    150 g
  • de crème fraîche
    100 g
  • baguettes
    2
  • de lard en tranches détaillé en lanières (1 cm)
    80 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 645 kcal / 2698.8 kJ
Białko 29.9 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 85.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...