Spaghettini aux poivrons

Spaghettini aux poivrons

4.6 23 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • poivron jaune
    1
  • poivron vert
    1
  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    1 brin
  • de basilic frais feuilles lavées et séchées
    1 brin
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates pelées concassées en dés 1 cm
    250 - 300 g
    250 - 300 g de tomates olivette, type San Marzano, en dés (1 cm), pelées et épépinées
  • de câpres au sel dessalées (auparavant passées dans de l’eau tiède)
    40 g
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • de spaghettini
    320 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424 kcal / 1774 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...