Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes

Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • 600 g de filet de saumon, frais, sans peau 4 pièces (env. 150 g chacune)
  • 100 g tomate séchée à l'huile égouttées
  • 30 g de purée de tomates
  • 2 gousse d'ail
  • 10 g de miel
  • 50 g de chapelure
  • ¾ c. à café de sel
  • ¼ c. à café poivre moulu
  • d'huile végétale pour arroser le pesto
  • 70 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g brocoli, détaillé en bouquets
  • 150 g de poivrons détaillés en cubes (1,5 cm)
  • 200 g de mélange de riz sauvage
  • 600 g d'eau
  • 1 - 1 ½ c. à café de pâte de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 720.7 mg
Białko 48.6 g
Kalorie 3317.8 kJ / 793 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 91.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...