Bœuf épicé aux poivrons rouges

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    50 g
  • de persil frais effeuillé
    5 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de poivrons rouges en cubes (2 cm)
    300 g
  • de tomates en cubes (2 cm)
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre
    10 g
  • de piment, sec, en flocons
    2 pincées
  • d'escalope de veau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...