Bœuf épicé aux poivrons rouges

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignons coupés en deux
  • 5 g de persil frais effeuillé
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de poivrons rouges en cubes (2 cm)
  • 100 g de tomates en cubes (2 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 10 g de sucre
  • 2 pincées de piment, sec, en flocons
  • 500 g de paleron de bœuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...