
Urządzenia i Akcesoria
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)30 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de tomates concassées250 g
-
de basilic frais feuilles lavées et séchées2 bouquets
-
de sel1 c. à café
-
de poivre fraîchement moulu1 pincée
-
de pâte sèche, type paccheri500 g
-
de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)180 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1638 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria