Paccheri sauce à la ricotta de brebis

Paccheri sauce à la ricotta de brebis

4.8 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de tomates concassées
    250 g
  • de basilic frais feuilles lavées et séchées
    2 bouquets
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • de pâte sèche, type paccheri
    500 g
  • de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 391 kcal / 1638 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...