Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 4 poires bien mûres, non épluchées
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de cognac
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 539.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Bruschetta melon-poivron
25 Min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 Min
Tarte au saint-nectaire
50min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Poisson sauce coco
35min