Fondant au chocolat et piment d'Espelette
TM6 TM5

Fondant au chocolat et piment d'Espelette

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 180 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
  • 150 g de cassonade
  • 130 g de beurre, en morceaux
  • 50 g de farine
  • 1 c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1803.8 kJ / 431.1 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
39.9 g
Tłuszcz
28.6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
2.7 g
Sód
58 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy