Fondant au chocolat et piment d'Espelette

Fondant au chocolat et piment d'Espelette

4.6 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 180 g de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
  • 150 g de cassonade
  • 130 g de beurre en morceaux
  • 50 g de farine
  • 1 c. à café de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 58 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1803.8 kJ / 431.1 kcal
Tłuszcz 28.6 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 39.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...