Fondant au chocolat et piment d'Espelette

Fondant au chocolat et piment d'Espelette

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
    180 g
  • de cassonade
    150 g
  • de beurre en morceaux
    130 g
  • de farine
    50 g
  • de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • œufs
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431.1 kcal / 1803.8 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 28.6 g
Węglowodany 39.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 58 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...