Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de beurre, en morceaux
- 75 g de farine
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 24 framboises fraîches
- sucre glace, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1070 kJ / 257 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Bûche salée au saumon
3h
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Galette pistache et fleur d'oranger
1h 30min
Fondant aux deux chocolats
3h
Rolls au chocolat et caramel
2 Std. 10 Min
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Brownies aux noix de pécan
45 min
Cheesecake aux speculoos
1h
Financiers à la framboise
25min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min