Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de bananes bien mûres, en morceaux
- 80 g d'huile de tournesol
- 80 g de cassonade
- 80 g de lait de coco
- 310 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- 50 g de noix de coco en poudre
- 50 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1713.8 kJ / 409.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 57.6 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 166.6 mg
Alternatywne przepisy
Banana bread
55min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Cookies aux peaux de banane
1h 10min
Quatre-quarts coco-citron vert
1 godz. 5 min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Plumcake sans œuf
50min
Cake pomme et cannelle
55min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min
Gâteaux banane-noisette
55min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Cake moelleux coco-banane
1 godz. 5 min