
Urządzenia i Akcesoria
Brioche de Noël au sucre et à la cannelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 parts
Składniki
-
de lait demi-écrémé180 g
-
de levure boulangère sèche7 g
-
de farine de blé500 g
-
de beurre mou100 g
-
œufs2
-
de sucre en poudre80 g
-
de sel½ c. à café
-
jaune d'œuf1
-
de sel1 pincée
-
de cannelle en poudre (opcjonalnie)1 c. à café
-
sucre en grains
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
401.6 kcal /
1680.1 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
59.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
209.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja