Urządzenia i Akcesoria
Sauce soubise (béchamel à l'oignon)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
250 g d'oignons coupés en deux
-
55 g de beurre en morceaux
-
2 pincées de sel
-
500 g de lait
-
40 g de farine
-
3 pincées de poivre 5 baies
-
2 pincées de noix de muscade en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.2 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
669.1 kJ /
159.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'oignon
7 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bannocks au comté
20 min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Chapelure
10 min
Yaourts maison
11 godz. 30 min
Vinaigrette à la vanille
5 min
Smoothie et cookies aux graines de lin
9 godz.
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1 godz.
Glace à la violette
12 godz.
Beignets hollandais (Oliebollen)
1 godz. 45 min
Virgin caïpirinha
15 min